Special Offer!!!

728x90 banner

Pages

Actually ape yang penting dalam mengukur kejayaan sepanjang kite hidup di dunia??
Ramai org kate untuk hidup senang kat dunia perlu ade duit,segala2nya memerlukan duit.adakah tanpa duit kita seorg yg gagal.
Opinion ana,ilmu adalah yang paling penting,tanpa ilmu tiada duit,tanpa ilmu tiada keredhaan dari Allah SWT.
Nak senang kat dunia memerlukan ilmu,nak senang kat akhirat memerlukan ilmu,nak kedua2nya mestilah ada ilmu jua.
So,mari beramai2 menuntut ilmu wahai saudaraku=)

MerEka rakAn, SahabaT dan PeJuAnG

Bertukaran Link Di Sini...

Shopping Di Amazon...

My Sponsor...

Perfume Original dengan Harga Murah!!!

468x60 banner

Mari Belajar Bahasa Syurga

Thursday, October 21, 2010

Kembali Semula...

(Sekadar Gambar Hiasan)

Assalamualaikum,


Rasanya sudah lama ana meninggalkan dunia blog ini, apakah sebabnya?? adakah kerana berehat, tension, penat atau ada sesuatu yang sedang dirancangkan?? Semua perkara di atas benar semuanya. Ana hanyalah manusia biasa, tiada kelebihan membuat berbagai-bagai jenis kerja dalam suatu masa. Setelah beroleh kembali ketenangan dan cukup rehat dari segi minda dan fizikal, tiba masanya ana kembali semula.


Jadi dengan ini ana mengumumkan blog ini, iaitu Duniaku Duniamu Jua... sudah kembali.


Sekian,
Wassalam.

4 comments:

aliaazuan said...

Salam...

Lama x nmpk cik Taib, sibuk ya. Takpe, ada masanya bdn pun kena rehat jgk..kalau kita ada kkurangan x dpt buat mcm org lain, jgn lah dirisaukan sgt. Mgkn ada klebihan2 yg Allah bg kat kita org lain takleh buat...Stgh org dpt buat byk keje dlm stu masa, ada yg kualiti baik, ada jgk yg kualitinya belum tentu baik. Ada yg satu masa tak boleh buat byk keje, tp kualiti amat baik, trpulang atas kmampuan diri.

ok,moga suksess slalu. Wallahu alam.

YuYu said...

askm...yehaaa incik taib dh kmbali...slmt menerus kan pjuangan dakwah ini...teruskan content yg pnuh informasi ok :)

jenanese said...

nak kenal boleh ke?

acik mimi said...

salam..

link taib ada dalam bloglist saya ..
hanya klik no 1-101 dan seterusnya...akan terbuka 10 window blog tegar...amatlah mudah untuk BW