Special Offer!!!

728x90 banner

Pages

Actually ape yang penting dalam mengukur kejayaan sepanjang kite hidup di dunia??
Ramai org kate untuk hidup senang kat dunia perlu ade duit,segala2nya memerlukan duit.adakah tanpa duit kita seorg yg gagal.
Opinion ana,ilmu adalah yang paling penting,tanpa ilmu tiada duit,tanpa ilmu tiada keredhaan dari Allah SWT.
Nak senang kat dunia memerlukan ilmu,nak senang kat akhirat memerlukan ilmu,nak kedua2nya mestilah ada ilmu jua.
So,mari beramai2 menuntut ilmu wahai saudaraku=)

MerEka rakAn, SahabaT dan PeJuAnG

Bertukaran Link Di Sini...

Shopping Di Amazon...

My Sponsor...

Perfume Original dengan Harga Murah!!!

468x60 banner

Mari Belajar Bahasa Syurga

Monday, April 26, 2010

Bila ana di 'Tag'....

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Di petang isnin ini,ana akan balas tag yang dikenakan oleh cik Addah pada ..., ntahla, ana dah lupa tarikh nya. Mungkin apa yang diperkatakan oleh cik aliaazuan dahulu bahawa ana sudah nyanyuk benar?? huhu. Moga2 masih di beri hidayah dariNya. Sebenarnya ini adalah kali pertama ana di tag, sebelum ini tiada minat lagi di hati geng blogers lain utk mengetag ana. So maafkan ana andai terkurang, tersilap ke disini eh.

Apa yang perlu dilakukan utk tag ini;
1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

2. Select the 8th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

Tetapi ana tak dapat nak penuhi semua syarat di atas (main tipu sket) kerana cpu ana rosak, so ana just pick up photo dari phone ana saje ye. Ok,ini adalah fotonya.



Ade sesiapa kenal jejaka macho di sebelah kiri tu,hehe. Itu ialah saudara padin yang tgh meletup skrang nih, keskeskes (gaya gelak padin). Padin adalah classmate ana semasa di UTM dulu dan merupakan striker harapan kepada pasukan futsal kami (The Reborn) yang cukup digeruni di Kolej Tun Dr Ismail. Apa peristiwa gamba ni ek?? Erm,kalu tak silap time ni kitaorg ada lawatan gi Kerteh, Ganu. Btol tak din? Oleh kerana padin adalah die hard fan Selangor, die turut membawa topi kesayangannya itu,hehe. Tak percaya tgk la shoe bag die,jelas lambang selangor kat situ. Overall star kita pada gambar ini ialah Padin la, ana watak kecil je,hehe.

Rasanya dah cukup kot.tp kat sape ek nak kasi tag ni terjah. Nasib la ye sesape kena=)
1. LyNn HaMzAh
2. majin a.k.a m.shadow
3. Loqman Bakal Pendidik
4. mightymie
5. miszatie
6. djambu puadovich
7. encikvirus®
8. FOUR DREAMS (sahabat dari seberang)

Jadi gudluck semua ye, jangan marah ana, marah cik addah=)
Sekian, wassalam.

7 comments:

M a W a D D a H said...

uikss..nape nak marah kt saya..tak patut..tak patut..haha

aliaazuan said...

Salam..

Takde pape nak komen ttg tajuk ni. Tp lama juga dok pikir ayat kat perenggan pertama tuh!

Ohh..rupa2nya anta yg mengaku diri sndiri nyanyuk, psl ana takde nyebut prkataan tu pun. Ok..setel.salah faham tu dah ana betulkan sndiri. Maaf yerk!

Wassalam.

pak long said...

salam.
utang dah dijelskan...nanti kalau ada tag bagi la pak long sikit...hehehe

four dreams said...

FOUR DREAMS (sahabat dari seberang)

seberang mana bang ?? haha

padin said...

haka hak taib taib ni mase nak gi GESS camp la, nak gi kerteh kan pakai smart2, seluar jeans tak di benarkan

mightymie said...

salam lame tak kene tag nih heh akan ku tunaikan nanti...

taib wahid said...

wsalam,

o,salah faham ke..herm,nampaknya ana yg syok sendiri kot cik alia=) xpe la,cik alia dah buat pembetulan kat sini.

hehe,dah lupa la din.ingat ke time tu kita g kerteh.Jap,gess camp kat mane ye time nih,kat mersing kan.

ye,tahniah pak long.same2 kita mengenakan orang seperti dikenakan oleh cik adah kpd ana.and selamat mencuba mightymie=)